Nieuws

 


De nieuwe kalender van Stoffen Spektakel voor de HERFST staat online!

->Laatste nieuws:
Brussel geannuleerd.

Eindhoven nu op 17 september!

We hebben dit najaar 27 locaties voorzien in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk.

In Nederland is  Zutphen er weer bij. In België zijn Mechelen en Libramont terug. In Frankrijk is Reims weer terug. Maar konden we geen plaats op de kalender vinden voor  Rouen, Chartres, La Roche sur Foron en Villefranche sur Saone.

In Nederland, België en Luxemburg blijft de entree gratis.
 
In Frankrijk is het voor ons noodzakelijk geworden om een entree te vragen op alle locaties van €4,- voor bezoekers vanaf 18 jaar en ouder. Helaas liggen de kosten in Frankrijk al jaren hoger. Maar steeds meer bureaucratie zorgt er voor dat het voor ons onbetaalbaar wordt.

Veel exposanten (die actief zijn in Frankrijk) rijden meer dan 800 kilometer om aanwezig te kunnen zijn op de salon. Het is voor ons noodzakelijk om voldoende bezoekers te trekken. Anders zal men niet meer meedoen aan de beurs.

Hiernaast hebben we een flyer ingevoegd met alle locaties.

Deel deze zoveel mogelijk met bekenden. Dat zorgt voor zoveel mogelijk bekendheid. En dat wij zo lang mogelijk door kunnen gaan met onze beurzen. Het is niet voor niets dat er veel winkels sluiten en er bijna geen meer over zijn. Onze branche heeft de bekendheid hard nodig, wilt u over 5 jaar nog makkelijk aan stofjes kunnen komen.
Nog geen evenementen gevonden...