Wat kunt u vinden op het Stoffen Spektakel?

Damesstoffen
Op ieder Stoffen Spektakel vindt u verschillende aanbieders van modische damesstoffen. Vanaf ongeveer €2,- per meter heeft u enorm veel mogelijkheden. Tevens zijn er veel landelijk bekende deelnemers die aan het Stoffen Spektakel mee doen.

Kinderstoffen
Op het gebied van kinderstofen zijn een aantal deelnemers actief. Er is o.a. keus uit zeer veel corduroys, kindertricot, soepele jeans, verschillende soorten fleece, weelderige linnen stoffen, jogging, nicky velours, prachtige breisels, etc.  Veel stoffenaanbieders demonstreren door middel van modellen welke stoffen je voor een bepaald patroon kunt gebruiken. En natuurlijk zoveel mogelijk van de nieuwe collecties.  Maar ook gecertificeerde stoffen zoals OEKO tex en GOTS. Zoveel keuze moet je gezien hebben! 

 

Interieurstoffen
Om voor al uw interieurwensen een oplossing te vinden, bent u op Stoffen Spektakel op het goede adres. Gordijnen, vitrages, meubelstoffen, decostoffen, tafelzeil, badstof, huishoudelijke stoffen en veel meer kunt u ruimschoots vinden.

Zoekt u een mooie stof voor een plaid of wilde u uw oude rookstoel bekleden? Om het over gordijnstoffen maar niet te hebben...... Neem de maten alvast mee. De producten kunnen desgewenst op maat gemaakt worden en zelfs opgehangen. Uw keuze is in het groot te bezichtigen en in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar. U kunt met dit uitgebreide assortiment een prima oriëntatie maken over wat u nu of in de toekomst wilt aanschaffen. En de prijs is vaak veel lager als in de gewone interierwinkel!

Bijzondere stoffen
Wat Stoffen Spektakel zo bijzonder maakt is het grote aanbod aan stoffen die je eigenlijk nergens kunt vinden. Door het grote aantal bezoekers die Stoffen Spektakel trekt, is het voor specialisten in bijzondere stoffen, zeer interessant om deel te nemen.

Zo vindt u er iemand die bruidsstoffen verkoopt, lycra voor schaats- of turnpakjes, reflecterende, waterdichte, zonwerende, warmtewerende stoffen, schildersdoek,  echt of imitatie leer, maar bijvoorbeeld ook speciale soorten voering, speciale tricots en ga zo maar door..... Voor al dit soort kleine specialismes kan je meestal niet bij een "bakstenen" winkel terecht.

Goedkope stoffen
Ongeveer 40% van het prijsniveau van de stoffen op een Stoffen Spektakel, liggen tussen de €2,- en €6,- per meter. Stelt u zich eens voor, van al die meters... Sommige aanbieders hebben gewoon goedkope stoffen, anderen kopen restpartijen of oude collecties, nog weer anderen knippen coupons.

Naast goedkope stoffen in damesstoffen zijn er ook veel koopjes in kinderstoffen of interieurstoffen te vinden. En ook nog eens een sterk wisseldend aanbod.

Fournituren/mercerie
Al uw wensen op fournituren gebied zijn op Stoffen Spektakel in te vullen. Er zijn minimaal 2 grote  fourniturenaanbieders per evenement aanwezig. Er is een weldaad aan ritsen, knopen, garens, vlieseline, applicaties enz. te koop. Ook voor gordijnen is zijn er band, haken en eventueel zelfs rails te koop. De aanbieders tonen u de nieuwste mode op fourniturengebied. Het is alleen al om op de hoogte te zijn van al dat nieuws, de moeite waard om een Stoffen Spektakel te bezoeken.

 

Naai- en lockmachines
Voor de juiste naai- of lockmachine moet je op Stoffen Spektakel zijn. Een regionaal naaimachinebedrijf  presenteert daar een breed maar vooral compleet assortiment. Over alle machines kunt u uitgebreide informatie krijgen.

Demonstratrices laten u alle mogelijkheden met de diverse machines zien. Mocht u overtuigd geraakt zijn, dan kunt u zelfs ter plekke tot aanschaf over gaan. In de meeste gevallen krijgt u van de dealer instructielessen om uw machine beter te leren kennen.

Let op! In Rotterdam is geen naaimachinedealer aanwezig.

Naaipatronen
Op ieder Stoffen Spektakel vindt u bij meerdere stoffendealers patronen. Ook zijn op een paar locaties specialisten aanwezig met patronen.