Voorjaarskalender 2022

Geplaats op: Wednesday, 29 January 2020


 

RELEASE‼
NL | STOFFEN SPEKTAKEL MAAKT HAAR VOORJAARSKALENDER 2022 BEKEND!

Hèt zelfmaakmode event van de Benelux gaat binnenkort weer van start!

Vanaf 6 maart wordt er op 25 locaties in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk een stoffenbeurs gehouden door Stoffen Spektakel. 

Iedere week tussen 6 maart en 29 mei organiseren we beurzen, en ons grote deelnemersveld zal overal aanwezig zijn om uw stoffenwensen te kunnen vervullen. In maart doen we nog rustig aan, i.v.m. met mogelijke restricties. In april en mei hebben we iedere week tussen de 2 en 4 beurzen

Dit seizoen zijn we niet in Barneveld, Leeuwarden, Gouda en Den Bosch. Omdat we nu pas in maart beginnen, hebben we niet voor alle locaties een plaats kunnen vinden. Mogelijk komt daar gedurende het seizoen nog een oplossing voor.

Bij Stoffen Spektakel bent u verzekerd van een GROOT AANBOD, VEEL VARIATIE en zowel stoffen uit HOGE als uit LAGE PRIJSKLASSES. De gemiddelde grootte van een Stoffen Spektakel is 5.000 vierkante meter en bestaat dan uit 50 á 55 deelnemers met hun eigen collectie, stijl en prijsklasses in stoffen. Tevens is Stoffen Spektakel bijna altijd overdekt en op alle locaties is gratis toegang!

Bij ons vindt u met zekerheid een ruime en complete keuze. En is een gezellig bezoek meer dan de moeite waard! Let altijd op het bovenstaande logo!

Betreffende coronaregels, zullen we bij de locaties in de agenda aangeven wat gewenst is. Op bijna alle locaties zijn de maatregelen verdwenen, enkel in Gent (B) en Luxemburg (L) zijn nog maatreelen van toepassing.


   


Ga naar ons nieuwsarchief
  • De eerstvolgende beurs: Zondag, 11 september 2022

    Stoffen Spektakel GENT (BE) Locatie: Flanders Expo

Komende Stoffen Spektakel beurzen:

Stoffen Spektakel is powered by:

Stoffen Spektakel nieuws: