Voorjaarskalender 2020

Geplaats op: Wednesday, 29 January 2020


RELEASE
NL | STOFFEN SPEKTAKEL MAAKT HAAR VOORJAARSKALENDER 2020 BEKEND!
 
Hèt zelfmaakmode event van de Benelux gaat binnenkort weer van start!
 
Vanaf 16 februari wordt er op 38 locaties in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk een stoffenbeurs gehouden door Stoffen Spektakel.
 
Iedere week tussen 16 februari en 31 mei organiseren we tussen de 2 en 4 beurzen, en ons grote deelnemersveld zal overal aanwezig zijn om uw stoffenwensen te kunnen vervullen.
 
Dit seizoen zijn we niet meer in Wieze, maar wel in Brussels Expo!!. En Den Bosch is dit jaar op een zondag, i.p.v. een woensdag. We zijn nog bezig met een stad in de buurt is, die ons op woensdag wil hebben.
 
Bij Stoffen Spektakel bent u verzekerd van een GROOT AANBOD, VEEL VARIATIE en zowel stoffen uit HOGE als uit LAGE PRIJSKLASSES. De gemiddelde grootte van een Stoffen Spektakel is 5.000 vierkante meter en bestaat dan uit 50 á 55 deelnemers met hun eigen collectie, stijl en prijsklasses in stoffen. Tevens is Stoffen Spektakel bijna altijd overdekt en op alle locaties is gratis toegang!
 
Bij ons vindt u met zekerheid een ruime en complete keuze. En is een gezellig bezoek meer dan de moeite waard! Let altijd op het bovenstaande logo!   


Ga naar ons nieuwsarchief

    RESERVEER UW E-TICKET:


    Komende Stoffen Spektakel beurzen:

      Stoffen Spektakel is powered by:

      Stoffen Spektakel nieuws: